BD Sessions Live – Febern

11 februari
12:15 - 12:45
Digitalt
Presenteras av:

Vad vore livet utan musik och livemusik? Inte mycket tycker vi och vill därför bjuda er på två digitala upplevelser till lunchen torsdag och fredag under NMW 2021!

FEBERN 

Febern är en syntpopduo med rötterna i Luleå bestående av Anton Jonsson och Erik Gotfredsen.

Dansvänlig musik med inspiration från disco, 80-talspop och nutida elektronisk musik som blandar ett upplyftande sound med en melankolisk underton; sommarnattsdrömmar i en snötäckt industristad

Konceptet grundar sig i att samarbeta med andra vokalister och instrumentalister för att tillsammans skapa en intressant blandning av olika influenser men med en röd tråd. Febern har en stark estetisk vision som även sträcker sig till det visuella, främst i form av nytänkande musikvideos som återspeglar temat i musiken ur kreativa perspektiv.

2020 släppte Febern singlar, musikvideos och livesessions samt en remix. Under våren 2021 planeras släpp av nya singlar och remixer med spännande samarbeten.

Bd Pop och projektet Creative Ebeneser arbetar för att möjliggöra för fler att kunna leva i Norrbotten och livnära sig inom kulturella och kreativa näringar. Här har vi valt ut två upcoming akter som vi tycker är grymt bra och som vi presentera för er.

Spelningarna möjliggörs i samarbete mellan Bd Pop, projektet Creative Ebeneser och streamas via Norr Media.