BD Sessions Live – Klara Sundin

12 februari
12:15 - 12:45
Digitalt
Presenteras av:

Vad vore livet utan musik och livemusik? Inte mycket tycker vi och vill därför bjuda er på två digitala upplevelser till lunchen torsdag och fredag under NMW 2021!

Spelningarna möjliggörs i samarbete mellan Bd Pop, projektet Creative Ebeneser och streamas via Norr Media. Dessa event är en del av NMW 2021.

KLARA SUNDIN

Kärleken för musiken började tidigt för Klara Sundin som i över 10 år har format sitt egna sound då hon redan som 11 åring började skriva låtar. Med fokus på lekfulla & spännande melodier tillsammans med texter om trasiga relationer & orättvisor i världen, men också kärlek & hopp för framtiden, speglar musiken Klaras eftertänksamma personlighet.

Efter att ha släppt ett album och tre singlar senaste två åren studerar Klara Sundin nu på Musikhögskolan i Piteå och fortsätter skriva och spela in musik.

Bd Pop och projektet Creative Ebeneser arbetar för att möjliggöra för fler att kunna leva i Norrbotten och livnära sig inom kulturella och kreativa näringar. Här har vi valt ut två upcoming akter som vi tycker är grymt bra och som vi presentera för er.

Spelningarna möjliggörs i samarbete mellan Bd Pop, projektet Creative Ebeneser och streamas via Norr Media.