Eftersläpp NMW: Huggorm – Live!

10 november
19:15 - 22:00
Luleå
Kulturcentrum Ebeneser

Anslut till branschfesten för kulturella och kreativa branscher, lagom till mingel, livemusik med Huggorm. Sedan fortsätter kvällen med beats från Annie V fram till 22.00.

Huggorm startades 2017 av Joakim och Christoffer då dom efter en misslyckad festkväll skrev låten ”Demoner i skallen”. Influerade av storheter som KISS, ABBA och Queen filades det på ett recept innehållandes melodiska gitarrer, stora refränger med elektrifierande melodier och texter som handlar om Livet , Döden och allt där emellan.

Huggorm är egentligen det enda musikaliska kosttillskott du faktiskt behöver i ditt liv just nu. Den bästa medicinen om du känner dig förälskad, kåt eller bara vill bli frälst.

”Kom och se oss ikväll Om du vill känna att du lever Ridån går upp och Huggorm äntrar scenen Jag vill in i ditt hjärta Slita ut allt det svarta Ge mig din hand Fall i min famn Låt oss brinna” – Hybris 2021

“Hybris kom till efter vi fått så bra respons på vår första EP och vi kände oss som rockstjärnor. Låten är sjukt självgod och hade vi inte döpt den just till ”Hybris” så hade nog folk trott vi var dumma i huvudet,” säger duon. P4 Norrbotten

Senaste singeln ”Så vill jag leva” Release 27/5 -22 är en hookiga livsbejakande låt som inte krånglar till det för mycket. Som Huggorm själva säger ”Rock ska vara enkelt och träffsäkert, Som ett brännbollsträ i huvudet”

https://instagram.com/huggormband

https://www.facebook.com/huggormband

KÖP FÖRKÖP TILL EFTERSLÄPP HÄR!