FRUKOST Innovationssprint: hacka och prototypa framtiden med Tromb

8 februari
07:30 - 08:45
Luleå
Kulturcentrum Ebeneser

07:30 serveras frukost
08:00 Kundcase: så jobbar Tullverket IT med innovationssprinten

Företag, organisationer och ledare brottas med svåra beslut dagligen: Var ska vi lägga fokus? Vilken är den rätta vägen framåt? Hur ska vi börja? Vad är målet? Det är lätt att bli matt och uppgiven inför alla frågor som tornar upp sig.

Innovationssprinten är den efterlängtade genvägen framåt. Under senaste året har Tromb jobbat med processen som är utvecklad av Google. Nu har vi fyllt på verktygslådan med ännu fler redskap och metoder – skräddarsydda för att kunna jobba både i större, mer omfattande sprintar och i korta insatser som fokuserar på förstudie, kundresan och processer, idégenerering, prototyping och test.

I en innovationssprint får du möjlighet att ställa de svåraste frågorna, hitta lösningarna, välja väg, ta fram en prototyp och validera genom tester – på bara några timmar eller under 3-5 dagar. Sprinten fungerar på alla typer av utmaningar, i små start-ups såväl som stora företag och organisationer. Visst känns det som en självklarhet: att testa innan det stora investeringsbeslutet ska fattas? Vi presenterar ett konkret kundcase som beskriver hur Tromb hjälper Tullverket IT framåt med hjälp av innovationssprinten.