Magnus Leonhardt – Innovationschef Telia Sverige

14 februari
16:30 - 17:15
Luleå
Kulturens hus

5G har tekniska egenskaper som öppnar upp helt nya möjligheter för det uppkopplade samhället. Det handlar om ett internet för alla uppkopplade saker, om autonoma system – som självkörande bilar och robotar i industrin – och smarta system för trafik, sjukvård med mera. Kort sagt så handlar det om konkurrenskraft. För start-ups, storföretag, kommuner och för Sverige i sin helhet. Hör Magnus Leonhardt,Strategi- och innovationschef på Telia dela med sig av sina erfarenheter samt berätta om vilka möjligheterna den nya tekniken skapar för industri och offentlig sektor i norra Sverige.

Om Magnus Leonhardt:
Som strategi- och innovationschef för Telia Sverige balanserar Magnus det långsiktiga förändringsarbetet och kunddriven innovation med att utmana verksamheten i vardagen.
Magnus har arbetat inom flera olika affärsdiscipliner och har lång erfarenhet av affärsutveckling i både stora och små organisationer, både lokalt och globalt, men alltid med fokus på hur man på bästa sätt kan utnyttja tekniken för att skapa värde i verksamheten.

”Jag är alltid otroligt nyfiken på hur man kan skapa värde på nya sätt och i nya typer av värdeskapande nätverk. Därför går jag verkligen igång på att tänka radikalt annorlunda och om det finns nya disruptiva tekniker och tankesätt att hämta runt hörnet.”