Sofie Lindblom – Global Chefsevangelist, Innovation360

12 februari
11:15 - 12:00
Luleå
Kulturcentrum Ebeneser

Programpunkten presenteras av Intersective Innovation

Om föreläsaren:

Sofie Lindblom har en bakgrund som civilingenjör från Linköpings universitet och har jobbat med innovation i många olika sammanhang. Som innovationschef på Spotify, entreprenör samt styrelseledamot i Business Sweden och Bonnierbolaget Tidningskungen. Idag jobbar Sofie på Innovation360 som Global Chefsevangelist samt är VD för dotterbolaget ideation360 som hjälper organisationer lyckas med innovation. Målet är att bygga ett globalt nätverk av experter för att kunna hjälpa fler organisationer innovera vilket i sin tur kan bidra till att möta FNs globala utvecklingsmål för 2030.

2014 fick Sofie priset ”Årets IT-tjej” av Microsoft för sitt arbetet att bryta ner stereotyper och inspirera fler tjejer att våga testa en teknisk utbildning. 2015 höll hon två TEDx föredrag: ”IT girls are the new it girls” om mångfald i teknikbranschen samt ”All that glitters is not gold” om att våga gå sin egen väg. 2016 blev hon utsedd till en av Sveriges 100 mäktigaste kvinnor, en av 101 supertalanger samt årets digitala influencer. 2017 listade TCO Sofie på fjärde plats i listan över Framtidens Mäktigaste då hon är en viktig drivkraft i många frågor. På samma tema har Inspiring Fifty utsett Sofie till en av de 50 mest inspirerande kvinnorna i Europa.

Om eventet:

Föreläsningen är en inspirationsaktivitet i projektet Intersective Innovation och en del i seminarieserien ”Tänk Nytt – och identifiera nya affärsmöjligheter” som handlar om att ge företag metoder för innovationsdriven affärsutveckling. Att utveckla tillsammans med andra, sk öppen innovation, är en av de starkaste trenderna för att möta framtidens utmaningar

Föreläsningen är kostnadsfri och pågår mellan kl 11:00-12:00

Varmt välkommen!

 

 

https://invajo.com/l/bY8z7tiRL2