Viral – After Work

8 februari
16:00 - 21:00
Piteå
More

Vi tjuvstartar NMW med årets upplaga av Viral – en After Work, exklusivt för dig som jobbar på digital-, kommunikation- och reklambyrå eller sitter på marknadsavdelning på kundsidan. Vi hälsar även välkommen till alla som studerar media, kommunikation, digital strategi eller webbutveckling!

Nytt för i år är att Viral kommer ske samma dag som Young Creative Challenge, och alla som tävlat i år är välkomna att anmäla sig till Viral.

Minglet börjar från 16:00 hos More på Storgatan 44, direkt efter Young Creative Challenge tagit slut. Vid 18:00 förflyttar vi oss till Festlokalen bredvid Lemon Tree där det serveras buffé för 149kr/styck, och där kvällen sedan fortsätter. Om man vill vara med på minglet men inte vill äta så räcker det med att ni klickar i att ni kommer här på Facebook. Om ni vill vara med hela kvällen så anmäler ni på formuläret nedan:

http://simplesignup.se/private_event/145843/29e9bc20cb

Din anmälan vill vi ha senast den 1 Februari då antalet platser är begränsade och för att vi ska kunna planera matlagningen. Anmälan är bindande och betalningen sker direkt via Simple-sign up.