Workshop: Design för en hållbar framtid

12 februari
09:00 - 12:00
Piteå
Piteå Science Park

Ekodesign. Cirkulär ekonomi. Ord som är på allas läppar och ett måste för en hållbar framtid. Men vad innebär detta och vad spelar design för roll i detta arbete?

Det pratas mycket om att arbeta hållbart, men många vet inte riktigt vad det innebär hur de ska börja arbeta för att bli mer cirkulära.

Välkommen till en workshop där du får lära dig om cirkulär ekonomi och ekodesign, och vad du bör tänka på för att börja arbeta med en omställning till en cirkulär och mer lönsam verksamhet.

För vem?

För små och medelstora företag och företagsfrämjande organisationer.

Vad får du med dig?

Du som kommer till workshopen kommer att få en breddad kunskap i de grundläggande delarna som ingår i hållbarhetsarbete och vikten av att arbeta med ekodesign för att nå ökad cirkularitet. Genom att samarbeta med andra deltagare får du formulera en designutmaning.

Workshopen arrangeras av Piteå Science Park i samarbete med SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign och Intressentföreningen för SVID.

För att säkra din plats anmäl dig här: https://sv-se.invajo.com/event/piteåscienceparkisamarbetemedsvidochintressentföreningenförsvid/workshopdesignförenhållbarframtid