BD Sessions Live

Publiceringsdatum: 1 februari, 2021

Vad vore livet utan musik och livemusik? Inte mycket tycker vi och vill därför bjuda er på två digitala upplevelser till lunchen torsdag och fredag under NMW 2021!

Bd Pop och projektet Creative Ebeneser arbetar för att möjliggöra för fler att kunna leva i Norrbotten och livnära sig inom kulturella och kreativa näringar. Här har vi valt ut två upcoming akter som vi tycker är grymt bra och som vi presentera för er.

Du fixar lunchen och klickar dig in på: länk kommer!

Torsdag 11/2 12.15-12.45 Febern

Fredag 12/2 12.15-12.45 Klara Sundin

Spelningarna möjliggörs i samarbete mellan Bd Pop, projektet Creative Ebeneser och streamas via Norr Media.

FEBERN – torsdag 11/2 12.15-12.45

Febern är en syntpopduo med rötterna i Luleå bestående av Anton Jonsson och Erik Gotfredsen.

Dansvänlig musik med inspiration från disco, 80-talspop och nutida elektronisk musik som blandar ett upplyftande sound med en melankolisk underton; sommarnattsdrömmar i en snötäckt industristad.

Konceptet grundar sig i att samarbeta med andra vokalister och instrumentalister för att tillsammans skapa en intressant blandning av olika influenser men med en röd tråd. Febern har en stark estetisk vision som även sträcker sig till det visuella, främst i form av nytänkande musikvideos som återspeglar temat i musiken ur kreativa perspektiv.

2020 släppte Febern singlar, musikvideos och livesessions samt en remix. Under våren 2021 planeras släpp av nya singlar och remixer med spännande samarbeten.

Spotify https://open.spotify.com/artist/2U6Stk1osMdyXNIafAEM48?si=lK0Ua0DrSweH5A7GsKjcHA

Facebook https://www.facebook.com/febernmusic

Instagram https://www.instagram.com/febernmusic/

KLARA SUNDIN – fredag 12/2 12.15-12.45

Kärleken för musiken började tidigt för Klara Sundin som i över 10 år har format sitt egna sound då hon redan som 11 åring började skriva låtar. Med fokus på lekfulla & spännande melodier tillsammans med texter om trasiga relationer & orättvisor i världen, men också kärlek & hopp för framtiden, speglar musiken Klaras eftertänksamma personlighet.

Efter att ha släppt ett album och tre singlar senaste två åren studerar Klara Sundin nu på Musikhögskolan i Piteå och fortsätter skriva och spela in musik.

Instagram sundin_klara

Facebook https://www.facebook.com/sundin.klara.music

Spotify https://open.spotify.com/artist/5QePTLFthU4j4Z8ES3vnsi?si=sO6YmKnKS9S5pBNQt7_fzg